Bonito er laget med fisk fanget i sommermånedene når store grupper nærmer seg Cantabrianhavet. Den kjennetegnes ved sitt hvite og møre kjøtt samt saftige tekstur. Det 100 % naturlige produktet blir kokt, og olivenolje og salt tilsettes, eller syltet saus.
Biter: 10
Biter: 24
Blekspruten er fylt med sine egne tentakler gjennom en delikat og håndverksmessig produksjonsprosess. Den rengjøres for hånd, én og én, og olivenolje tilsettes. En mørt og deilig snacks som overrasker med sin smak og tekstur.
Biter: 10/15
Biter: 3/5
Biter: 5/8
Kamskjellene velges ut hver sesong og behandles på kortest mulig tid for å bevare egenskapene: de kokes, sorteres etter størrelse og hermetiseres. I Premium-serien er emballasjen manuell.
Biter: 20/25
Biter: 25/30
Biter: 30/40
Biter: 70/80